Pumpe & Maskinteknikk AS er mer enn bare en leverandør av pumper og maskiner – vi er din partner i teknologiske løsninger. Som en av Norges ledende aktører innen pumpeteknikk, står vi klar til å gi deg den beste opplevelsen, enten det dreier seg om produkter, systemer eller rådgivning. Våre eksperter er drevet av nysgjerrighet og engasjement, alltid klare til å dele kunnskap som hjelper deg med å ta velinformerte beslutninger.

Vår tilnærming er holistisk, fra første møte til ferdigstilling og vedlikehold. Vi forstår kompleksiteten i dine behov og tilbyr ikke bare produkter, men komplette løsninger. Det kan være alt fra mekaniske tetninger, pakninger, til omfattende systemer.

Miljøet er ikke bare et buzzword for oss; det er en integrert del av vår forretningsstrategi. Vi er kontinuerlig på jakt etter måter å redusere energiforbruk og minimere miljøbelastningen. Dette inkluderer et strengt miljøprogram som vi følger religiøst, og som vi forventer at også våre leverandører og partnere respekterer. Fra produksjon og transport til installasjon og vedlikehold, tar vi hensyn til hver minste detalj for å sikre at vi er så miljøvennlige som mulig.

Så når du velger Pumpe & Maskinteknikk AS, velger du en partner som ikke bare forstår din industri inn og ut, men som også bryr seg om planeten vi deler. La oss sammen finne de mest kostnadseffektive og bærekraftige løsningene for din virksomhet.

 1. Grunnleggende om sentrifugalpumper: en introduksjon
 2. Hva er NPSH og hvorfor er det viktig?
 3. Måling og optimalisering av virkningsgrad
 4. Impellerens rolle i sentrifugalpumper
 5. Materialevalg for sentrifugalpumper
 6. Driftsforhold: single-stage vs. Multi-stage pumper
 7. Feilsøking og vedlikeholdstips
 8. Sentrifugalpumper i ulike industrier
 9. Hvordan velge riktig sentrifugalpumpe?
 10. Kavitasjon: årsaker og forebyggende tiltak
 11. Energisparing og miljøhensyn
 12. Strømningshastighet og kapasitet
 13. Forståelse av pumpekarakteristikker
 14. Sikkerhetsprotokoller for sentrifugalpumper
 15. Teknologiske nyvinninger innen sentrifugalpumper