IRON Pump er et dansk selskap som produserer og leverer kvalitetspumper og komponenter til den maritime industrien over hele verden. Med over 100 års erfaring har de lært å navigere i en industri som krever langvarige løsninger og nøkkelferdige produkter. Deres fokus på kvalitet er tydelig i alt de gjør.

Deres pumper er godt designet, håndlaget og grundig testet. En pumpe fra IRON Pump vil overleve fartøyet den er installert i.

IRON Pump stolthet i sitt håndverk og er lidenskapelig opptatt av det de gjør. De har alltid kundens beste interesser i hjertet. Med det beste teamet av eksperter produserer og leverer de de mest optimale løsningene gjennom en tett og personlig dialog. Kunder stoler på dem fordi de tar ansvar, er ærlige og responderer umiddelbart.

Mange av deres ansatte har vært med IRON Pump i flere år. Denne stabiliteten bidrar positivt til deres mange langvarige kunderelasjoner. Dette gir dem drivkraften de trenger for å være klar for enhver utfordring.

Sammen med IRON Pump kan du forvente kortere beslutningsprosesser, en klar forståelse av roller og en utmerket evne til å jobbe sammen på tvers av avdelinger og organisasjonen. Kunder uttrykker tillit, forståelse og gjensidig respekt for samarbeidet med IRON Pump.

Inline sentrifgualpumper – CNLe

IRON Pumps CNLe-serie er spesielt designet for å takle lette driftsoppgaver. Disse vertikale, in-line, sentrifugale pumpene er i samsvar med EcoDesign-standardene, og representerer en perfekt balanse mellom høy effektivitet og kostnadseffektivitet. Med et minimalt antall komponenter og utstyrt med gjengede flenser, kan disse pumpene håndtere unøyaktigheter i rørsystemet, noe som bidrar til å redusere vedlikehold og forlenger pumpens levetid. CNLe-pumpen har et kompakt og lett design, noe som gjør den ideell for både nye installasjoner og oppgraderinger hvor effektivitet er av stor betydning. Med den lille størrelsen og det lette designet, er det enklere å installere CNLe-pumpen på trange steder, noe som gir større fleksibilitet i systemdesignet.

Iron-pump-CNLe

Inline sentrifgualpumper – DHBSe

IRON Pumps DHBSe-serie er designet for å være allsidige, vertikale, in-line, spacer-koblede, sentrifugale pumper som er i samsvar med EcoDesign-standardene. Disse pumpene kombinerer høy effektivitet med rimelige priser, og består av et minimalt antall komponenter, noe som reduserer risikoen for feil og gjør vedlikehold enklere. De er også utstyrt med gjengede flenser for å kunne takle unøyaktigheter i rørsystemet. DHBSe-pumpen er robust og servicevennlig, noe som gjør den til et godt valg for både nye installasjoner og oppgraderinger hvor effektivitet er avgjørende. Med dens robuste design og servicevennlige funksjoner, kan DHBSe-pumpen takle en rekke forskjellige applikasjoner og arbeidsbetingelser, noe som gjør den til et pålitelig valg for en rekke industrielle applikasjoner.

Inline sentrifgualpumper - DHBSe