Lotzer & Mühlenbruch GmbH har mer enn 30 års erfaring i design og produksjon av pumper, reservedeler og tetninger, som gjør dem til en pålitelig partner for dine systemer. Med et omfattende distribusjonsnettverk, gir de proaktiv teknisk rådgivning fra planlegging og design til igangsetting av systemet ditt, og fortsetter støtten med vedlikehold og reparasjoner.

De tilbyr raske leveringstider, takket være et lager på 8,000 m² som inneholder over en million varer. Dette gjør det mulig for dem å raskt levere alle vanlige reservedeler.

Kundene deres spenner over ulike industrier, inkludert papir-, masse- og kjemiske industrier, samt mat- og vannstyringssektorer. De har et sterkt fokus på kvalitet og innovasjon, og tilbyr et unikt 12-måneders garanti på produktene sine. Lotzer & Mühlenbruch er synonymt med høykvalitets produkter, rettferdig prising og utmerket kundeservice.

LMS-APR

LMS-APR fra Lotzer & Mühlenbruch er en høyeffektiv, horisontal volutepumpe designet i samsvar med ISO 2858 standarden. Den er spesielt velegnet for bruk i papir- og kjemisk industri, med en kapasitet på opptil 2,800 m³/h og en maksimal leveringshøyde på 150 meter. Den kan håndtere medier i temperaturområdet fra -40° til 180° C.

Det som virkelig skiller LMS-APR er dens modulære konstruksjonssystem. Dette tillater bruk av åpne, halvåpne, lukkede og VORTEX-impellere, noe som gir en enestående fleksibilitet for ulike anvendelser. I tillegg tilbyr den et quick-close system, en justerbar ytre slitasjeplate og en robust lagringsmontering. Dens kompakte, modulære konstruksjon gir kostnadseffektiv lagring, og den kan både olje- og fett-smøres. Valg mellom forskjellige akseltetninger er også mulig.

LMS-APR

Reservedeler sentrifugalpumper

I tillegg til reservedelene til våre L&M sentrifugalpumper, produserer Lotzer & Mühlenbruch også reservedeler som passer til pumper fra produsenter som ANDRITZ, SCANPUMP, SULZER & Warman, og flere andre. Disse produseres i deres toppmoderne industriområder. Med L&M får du en leverandør som kan sikre din pumpers yteevne og levetid, uavhengig av originalprodusent.

Reservedeler sentrifugalpumper

Reservedeler eksenterskrueumper

I tillegg til reservedelene til deres L&M fortrengningspumper, produserer Lotzer & Mühlenbruch også reservedeler som er egnet for pumper fra produsenter som Allweiler, Bornemann, NETZSCH, PFJ, SEEPEX, Wangen, og flere andre. Dette foregår i deres toppmoderne industriområder. Med L&M får du en pålitelig kilde for dine reservedeler, uansett om pumpene er fra L&M eller andre produsenter.

Reservedeler eksenterskrueumper