Green Pumps – en pioner innen utvikling og produksjon av magnetdrevne, tetningsløse pumper. Spesialisert i krevende applikasjoner innen vannbehandling, farmasøytisk industri, kjemisk, petrokjemisk og raffineriindustri.

Green Pumps bærer en sterk visjon om fremtiden – en verden med ‘null utslipp’. De streber etter å beskytte miljøet vårt ved å kombinere innovativ teknologi med bærekraftige prinsipper. Med røtter fra 80-tallet og erfaring fra bransjeledere som Caster og Foster Wheeler, bærer de en lang historie med teknologisk innovasjon og dedikasjon til miljøet.

Basert i nærheten av Padua i Italia, fortsetter Green Pumps å levere produkter som er synonymt med kvalitet, pålitelighet, og et løfte om en renere, grønnere fremtid. Med Green Pumps velger du en løsning der innovasjon møter bærekraft

Magnetdrevet regenerative turbinpumpe – GPTA

Sikre optimal effektivitet og miljøvennlige løsninger med GreenPumps GPTA lekkasjefrie regenerative turbinpumper. Spesialutviklet for applikasjoner med lav strømningshastighet og høy trykkhøyde, tilbyr GPTA-pumpene uovertruffen ytelse, selv under ekstreme arbeidsforhold.

GreenPumps’ innovasjon ligger i konstruksjonsfunksjonene som sikrer null lekkasje. Ved å eliminere behovet for mekaniske tetninger eller pakkbokser, unngår vi farlige utslipp, noe som bidrar til å beskytte både miljøet og de ansatte.

Invester i en fremtid med mindre miljøpåvirkning og høyere arbeidssikkerhet ved å velge GreenPumps GPTA – en pumpe som er bygget for å vare.

Magnetdrevet sentrifugalpumpe – GPCA

Gi effektivitet og sikkerhet en løft med GreenPumps GPCA SS316 lekkasjefrie, magnetisk drevne sentrifugalpumper. I tråd med ISO 5199 / ISO 2858 / DIN 24256 standardene, er disse pumpene designet for å oppnå høy effektivitet og en lav verdi av NPSHr.

GPCA SS316-pumper er tilgjengelige i kompakt konfigurasjon med motoren direkte koblet til pumpen, eller i en lang kobling med ledd mellom pumpen og motoren. De er også tilgjengelige i overensstemmelse med API685 standarder.

Alle GreenPumps pumper, takket være deres konstruksjonsfunksjoner, er designet for å ha null lekkasjer, selv under ekstreme arbeidsforhold.

Fraværet av mekaniske tetninger eller pakkbokser eliminerer farlige utslipp for å beskytte miljøet og arbeiderne. Invester i GPCA SS316-pumpene for å sikre din virksomhet mot driftsstans og miljøskadelige utslipp.

Magnetdrevet glidevingepumpe – GPA

Møt fremtiden for pumpeteknologi med GreenPumps GPA lekkasjefrie glidevingepumper. Designet og konstruert for jevn lav volumstrøm og høyt trykk, selvregulerende applikasjoner, er disse pumpene et skritt foran i innovasjon og effektivitet.

Alle GreenPumps pumper, takket være deres konstruksjonsfunksjoner, er designet for å ha null lekkasjer, selv under ekstreme arbeidsforhold.

Fraværet av mekaniske tetninger eller pakkbokser eliminerer farlige utslipp, og beskytter både miljøet og arbeiderne. Velg GreenPumps GPA skyvevanespumper for sikker, pålitelig og miljøvennlig drift i ditt anlegg.

Magnetdrevet glidevingepumpe - GPA