Håvard Andresen

Håvard Andresen

Håvard Andresen er utdannet ingeniør og har arbeidet i pumpebransjen i mer enn 25 år. I tillegg så har han grad fra BI innen ledelse og administrasjon og har de siste årene arbeidet med ledelse og forretningsutvikling.

Mobil: 948 54 982

E-post: havard.andresen@pumpemaskin.no

Asmund Hansen

Asmund Hansen

Mobil: 912 48 901

E-post: asmund@pumpemaskin.no

Tom Arne Bergmann

Tom Arne Bergmann

Mobil: 948 51 960

E-post: tomarne@pumpemaskin.no

Simen Solberg

Simen Solberg

Simen Solberg er en dyktig servicetekniker med en imponerende karrierevei. I dag trives han som serviceleder hos Pumpe & Maskinteknikk AS, hvor han leder med ekspertise og leverer førsteklasses service. Før han inntok denne rollen, bygget Simen opp sin erfaring som anleggsmekaniker hos Rosendal Maskin AS. Han er en erfaren industrimekaniker fra både Borregaard og servicetekniker hos Seatek. Med sin omfattende bakgrunn og enestående ferdigheter, er Simen Solberg en ressurs innen sitt felt for Pumpe & Maskinteknikk AS.

Mobil: 915 37 855

E-post: simen@pumpemaskin.no

Jon Hagebø

Jon Hagebø

Jon Ragnar Hagebø har en solid og variert bakgrunn med over 36 års erfaring. Han begynte som mekaniker hos Reinsvoll Servicesenter og utvidet senere sitt erfaringsfelt hos COOP ØST. Med en utdanning fra Gjøvik Videregående Skole jobber Jon nå med logistikk og lagerstyring hos Pumpe & Maskinteknikk. Han er anerkjent for sin pålitelige arbeidskapasitet og evne til å jobbe godt i team.

Mobil: 908 37 523

E-post: jon@pumpemaskin.no

Ask Hoel Melquist

Ask Hoel Melquist

Mobil: 415 12 380

E-post: ask@pumpemaskin.no

Jesper Skogli

Jesper Skogli

Mobil: 468 47 545‬

E-post: jesper@pumpemaskin.no