Olje- og gassindustrien er en svært krevende bransje, der det er nødvendig med pålitelige og robuste pumper som kan håndtere ekstreme forhold og sørge for en sikker og effektiv produksjon.

Vi tilbyr et bredt spekter av pumper spesielt utviklet for å møte kravene til olje- og gassindustrien. Våre pumper er designet for å håndtere høyt trykk, høye temperaturer og aggressive væsker som kan forekomme i produksjonsprosessen.

Vi tilbyr også spesialpumper som er sertifisert i henhold til NORSOK og ATEX-standarder. Disse standardene er avgjørende for sikkerheten i olje- og gassindustrien og krever at pumpene oppfyller strenge krav til sikkerhet og pålitelighet. Våre pumper er konstruert og testet for å oppfylle disse standardene og sikre en trygg og effektiv produksjon.

Våre pumper kan brukes til en rekke formål i olje- og gassindustrien, inkludert pumping av råolje, gass og andre materialer, overføring av væsker og kjemikalier, og håndtering av avfall og vann. Vårt produktspekter inkluderer også pumper for offshore installasjoner, som er designet for å håndtere de spesielle kravene til denne krevende produksjonsmiljøet.

Vi tilbyr også tilhørende tjenester som vedlikehold, reparasjon og reservedeler for å sikre at våre kunder alltid har funksjonelle og pålitelige pumper tilgjengelig. Vårt fokus på kvalitet, pålitelighet og sikkerhet gjør oss til den ideelle partneren for olje- og gassindustrien når det gjelder å sikre at produksjonsprosessen går sømløst og effektivt.